18.1 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRemus Vulpescu a fost desemnat administrator special al Hidroelectrica

Remus Vulpescu a fost desemnat administrator special al Hidroelectrica

Remus Vulpescu a fost desemnat administrator special al Hidroelectrica, potrivit unei hotărâri a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor (AGEA) din 26 iunie, informează NewsIn.

Vulpescu este cel care a semnat cererea de intrare în insolvenţă a Hidroelectrica în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Totodată, Remus Vulpescu este şi preşedintele Oficiului pentru Particitaţiile Statului şi Privatizare în Industrie (OPSPI).
În hotărîre se arată că administratorul special va prezenta acţionarilor proiectul de plan de reorganizarea până pe 31 august 2012, care va fi aprobat ulterior de acţionari.
„Administratorul special nu va propune vânzarea, transferarea, utilizarea ca şi garanţie a vreunui activ imobilizat al companiei fără a obţine aprobarea prealabilă a acţionarilor acesteia, dacă valoarea activului depăşeşte suma de 100.000 euro”, se spune în hotărârea AGEA.
Tribunalul Bucureşti a admis pe 20 iunie cererea Hidroelectrica de intrare în insolvenţă, fiind numit ca administrator judiciar firma Euro Insol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS