25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă în legătură cu tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase

Anchetă în legătură cu tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deschis o anchetă în legătură cu tentativa de suicid a fostului premier Adrian Năstase, informează Agerpres.ro. „Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a constituit o cauză, având ca obiect incidentul petrecut în seara zilei de 20.06.2012, cu ocazia executării mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului Năstase Adrian. Parchetul a fost sesizat de organele de poliţie, iar din primele date comunicate a rezultat că ar fi existat o tentativă de suicid a numitului Năstase Adrian”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă azi noapte, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce un ofiţer de la cercetări penale s-a prezentat pentru a-i înmâna mandatul de arestare. Năstase a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat ieri definitiv pe fostul prim-ministru Adrian Năstase la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calităţii”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS