26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdrian Năstase va fi operat joi dimineaţă

Adrian Năstase va fi operat joi dimineaţă

Fostul premier Adrian Năstase va fi operat joi dimineaţa, decizia de amânare a intervenţei chirurgicale fiind luată în vederea stabilizării funcţiilor vitale ale pacientului, a declarat pentru NewsIn, prof. dr. Ioan Lascăr de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

„Pacientul va fi supus unor investigaţii complexe. În momentul de faţă este stabil, conştient şi se află internat la Terapie Intensivă. Există şi situaţii medicale în care este presantă intervenţia chirurgicală, dar în acest caz a fost necesară stabilizarea pacientului. De aceea va fi operat cel mai probabil joi dimineaţă şi nu s-a intervenit chirurgical în cursul nopţii”, a spus prof. dr. Lascăr.

Politicianul va fi operat de o echipă multidisciplinară.
Fostul premier Adrian Năstase ar fi încercat să se sinucidă împuşcându-se cu un pistol în momentul în care poliţiştii au venit să-i prezinte mandatul de punere în executare a sentinţei de condamnare la închisoare.
Potrivit agentiei Mediafax, care citeaza surse medicale, Adrian Năstase are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul nouă milimetri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS