9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul care te scoate din casă

Programul care te scoate din casă

TNC ne surprinde săptămâna aceasta cu o premieră, pe lângă alte câteva evenimente pe care nu trebuie să le rataţi.
Sărim tocmai la ziua de miercuri, în care Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ va găzdui o premieră. Este vorba despre „Photoshop“, spectacol rezultat din concursul de proiecte regizorale organizat de Naţionalul craiovean acum ceva vreme. Regia şi textul sunt semnate de Catinca Drăgănescu, scenografia îi aparţine Soranei Ţopa, iar de proiecţiile video s-a ocupat Florin Chirea. Mai mult, regizor tehnic este George Dulămea, iar luminile şi sunetul au fost îngrijite de Dodu Ispas, respectiv Valentin Pârlogea. Vă veţi întâlni, în „Photoshop“, cu actori precum Anca Dinu, Iulia Lazăr, Raluca Păun, Marian Politic, Alex Calangiu şi Angel Rababoc. Spectacolul începe la ora 18.30 în sala „Ion D. Sîrbu“, iar preţul biletelor este în curs de stabilire. Cu toate astea, el poate fi aflat la numărul de telefon al agenţiei teatrale (0251.413.677).
Tot miercuri, însă de la ora 19.00, Filarmonica „Oltenia“ îl sărbătoreşte pe dirijorul şi compozitorul Alexandru Racu la împlinirea vârstei de 75 de ani printr-un concert coral extraordinar. Sărbătoritul se va afla pe scenă ca dirijor, iar alături de el vor fi Corala academică a instituţiei de cultură, dar şi pianista Corina Stănescu. Preţul unui bilet de intrare este de zece lei, el fiind redus la cinci lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Vineri, chiar înainte de weekend, vom avea parte de unul dintre cele mai aşteptate evenimente din această perioadă. Vorbim, desigur, despre a zecea ediţie a Romanian Music Awards, care se va desfăşura, ca de obicei, în Piaţa „Mihai Viteazul“. Distracţia va lua startul începând cu ora 19.00, iar show-ul va fi prezentat de CRBL şi Elena, soţia sa. Totodată, trupa 3 Sud Est, unul dintre principalele motoare ale curentului dance din România, se va reuni pe scena RMA în seara de vineri.
În cele din urmă, sâmbătă, clubul Wave 84 îi va avea ca oaspeţi pe băieţii de la The Pixels. Trupa lor, fondată în anul 2006, abordează genul indie-electro-new wave şi vă aşteaptă, după ora 21.00, la o altfel de experienţă muzicală. Concertul este susţinut de craiova.ROcks, iar mai multe detalii despre „The Pixels“ puteţi găsi pe site-ul lor, www.thepixels.ro.
Alegerea vă aparţine! O săptămână frumoasă!
Program prezentat cu sprijinul craiova.ro (www.craiova.ro/evenimente).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS