28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmii craioveni asigură ordinea şi la evenimente organizate în judeţele Mehedinţi şi Olt

Jandarmii craioveni asigură ordinea şi la evenimente organizate în judeţele Mehedinţi şi Olt

Peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor fi implicaţi în zilele de 2, 3 şi 04 mai iunie în activităţi specifice de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfăşurării unor evenimente în localităţile Vrata şi Cuşmir – judeţul Mehedinţi, Dobroteasa – judeţul Olt, Brădeşti, Piscul Vechi, Perişor, Călăraşi, Ciupercenii Noi, Desa, Caraula, Breasta, Bucovăţ – judeţul Dolj.

Pe 2 iunie, aproximativ 170 de jandarmi din cadrul GJMb Craiova vor asigura măsurile de ordine publică, în cartierul Craioviţa Nouă, cu ocazia desfăşurării unei manifestări electorale.
În aceeaşi zi, începând cu ora 21.00 în parcarea Centrului comercial Real, se va desfăşura un concert de muzică house. La această activitatea măsurile de ordine publică vor fi asigurate de aproximativ 40 de jandarmi, din cadrul unităţii noastre.
Misiunile jandarmilor au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS