23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdrian Năstase - o vulnerabilitate pentru PSD

Adrian Năstase – o vulnerabilitate pentru PSD

Premierul Ponta a declarat că va solicita să se verifice că el, personal, nu a vorbit niciodată cu Adrian Grăjdan şi că prin tot ceea ce a făcut a arătat că, cel puţin din partea sa, nu a fost vorba de nimic intenţionat.
Întrebat dacă devine cazul Grăjdan un pericol pentru PSD, Ponta a răspuns: „A fost o problemă, categoric da. Şi prin toate măsurile pe care le-am luat – l-am dat afară, am retras adresa – am arătat că totul a fost o greşeală“.
Referitor la telefonul dat de Adrian Năstase la ora 5.00 dimineaţa lui Grăjdan, Ponta a spus că el va cere să se verifice că, personal, nu a vorbit niciodată cu acesta.
Întrebat dacă Năstase a greşit telefonându-i lui Grăjdan, Ponta a spus: „Daţi-mi voie să nu comentez“. Ponta a spus că PDL a profitat de această problemă a PSD.
Întrebat dacă Năstase poate deveni o vulnerabilitate pentru PSD, Ponta a răspuns: „Hai să nu mai vorbim. E justiţia, se pronunţă. A fost o vulnerabilitate că a fost achitat domnul Falcă? Că nu am auzit-o pe doamna Macovei plângându-se de faptul că l-au achitat pe Falcă. Dacă aşa decide justiţia, e foarte bine“.
Năstase a declarat miercuri, la termenul din dosarul „Trofeul calităţii“ de la instanţa supremă, că nu l-a sunat la 5 dimineaţa pe fostul şef al ISC, Adrian Grăjdan, adăugând că a vorbit cu acesta „diverse chestiuni de ordin general“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS