23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVicepreşedintele ANRE Petru Lificiu, demis de premier

Vicepreşedintele ANRE Petru Lificiu, demis de premier

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, va fi eliberat din funcţie, a anunţat, astăzi, premierul Victor Ponta, care s-a declarat deranjat de declaraţiile acestuia privind creşterea cu 5% a preţului electricităţii, acuzându-l de aroganţă.

„Mă deranjează declaraţiile unor foşti sau actuali oficiali referitoare la scumpirea preţului la electricitate. Îl voi elibera din functie pe vicepreşedintele ANRE. E un gen de aroganţă pentru care unii care au ocupat funcţii au fost urâţi de oameni. Este o perioada dificilă, dar modul de raportare la oameni este important. Trebuie să explici de ce majorezi preţul la electricitate cu 5 la sută. Probabil că Lificiu nu are probleme cu majorarea de 5 la sută. Nu accept acest gen de aroganţă pentru care PDL a fost detestat”, a declarat Victor Ponta citat de Mediafax.
Creşterea cu 5% a preţului electricităţii „nu înseamnă nimic”, echivalând cu consumul generat de becul uitat aprins în baie, a declarat, ieri, Petru Lificiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS