20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirca 770 de angajați ai Poștei au primit azi ordinele de disponibilizare

Circa 770 de angajați ai Poștei au primit azi ordinele de disponibilizare

Circa 770 de angajați ai Poștei Române au fost concediați, notificările fiind transmise în cursul dimineții de joi, iar cei cu vechime de până la cinci ani nu vor primi salarii compensatorii, a declarat ministrul Comunicațiilor, Dan Nica, citat de NewsIn.
Nica a precizat că au fost desființate cele opt direcții regionale și șase oficii zonale de sector din Bucureşti, iar  sucursala “Servicii integrate” s-a integrat în sucursala Fabrica de timbre.
La nivel general, 772 de persoane au fost disponibilizate, dintre care 290 cadre de conducere şi 482 alte tipuri de personal.
"Aseară au fost semnate ordinele privind disponibilizările, iar în cursul zilei de astăzi (joi, n.r.) au fost primite. Au fost dați afară directori care au avut salarii generoase, dar care nu și-au făcut treabă. Am decis împreună cu sindicaliștii ca angajații disponibilizați cu o vechime de până la cinci ani să nu primească salarii compensatorii. Este vorba de cei care venit în ultimii doi și au fost încadrați cu salarii mari pentru activități inxistente”, a precizat Nica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS