28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Campania "Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!", la Dăbuleni

Dolj: Campania „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”, la Dăbuleni

În cadrul campaniei de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, "Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!", membrii Centrului de Comunicare Judeţean Dolj s-au deplasat astăzi în Târgul de săptămână din oraşul Dăbuleni.
Cu această ocazie au fost distribuite către cetăţeni 400 materiale promoţionale conţinând extrase din actele normative ce reglementează desfăşurarea campaniei electorale şi a scrutinului electoral.  
Activitatea de promovare  a campaniei de informare şi conştientizare a fost un real succes, bucurându-se de interesul cetăţenilor care au luat parte la sărbătoarea câmpenească şi care au adresat întrebări membrilor Centrului, cu privire la normele legale ce reglementează desfăşurarea campaniei electorale şi a scrutinului electoral.
Astfel de activităţi vor fi continuate şi în perioada imediat următoare, campania "Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!" fiind derulată până la data de 10 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS