21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Târgul de turism "Oltenia Travel & Business", la a II-a ediţie

Craiova: Târgul de turism „Oltenia Travel & Business”, la a II-a ediţie

Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova va găzdui în perioada 25 – 27 mai, cea de-a doua ediţie a târgului regional de turism "Oltenia Travel & Business". 
Toate judeţele Olteniei au spus „prezent” la invitaţia lansată de organizator de a participa la eveniment. Asociaţii de promovare a turismului din Dolj ATO – Asociaţia de Turism Oltenia şi ATRECO, agenţii de turism din zonă dar şi din ţară, hotelieri şi muzeografi din zona Olteniei, precum şi instituţii publice, meşteri populari, pensiuni, saline, vor expune alături de alţi invitaţi din ţara (Panciu, Horezu, Vâlcea, Sibiu, Bucureşti) şi străinătate (Malta, Serbia, Israel). Pe lângă propunerile turistice diversificate, craiovenii vor intra în contact cu oferte venite din partea altor furnizori de servicii conexe, cum ar fi companii aeriene ce operează de pe Aeroportul Internaţional Craiova, şcoli de turism, restaurante, centre de educare canină şi altele.
Vizitatorii târgului vor putea lua parte şi la spectacole artistice în aer liber, realizate de ansambluri folclorice de renume din zona Olteniei, reprezentaţii de dans şi demonstraţii ale câinilor de salvare. În plus, vizitatorii care vor completa şi depune cupoane speciale în urna Tombolei de Vacanţă pot câştiga sejururi şi weekend-uri în ţară (Vidraru, Curtea de Argeş) şi străinătate (Malta), abonamente la salină şi multe alte premii surpriză din partea expozanţilor, organizatorilor şi partenerilor acestora. 
Vineri, în cadrul manifestărilor Târgului, va avea loc un eveniment în vederea promovării pe piaţa turistică din Oltenia a croazierelor companiei MSC Cruises. Considerate până acum un produs de lux, croazierele devin din ce în ce mai accesibile publicului craiovean. Vizitatorii sunt aşteptaţi  la prezentarea din Sala de Consiliu a Primăriei Craiova în data de 25 mai 2012, ora 18.00, pentru a afla mai multe despre croaziere şi a participa la tombola ce va avea ca premiu o croazieră pentru două persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS