20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox - Larouche: Lucian Bute nu va da vina pe infecţia de la deget dacă va pierde meciul

Box – Larouche: Lucian Bute nu va da vina pe infecţia de la deget dacă va pierde meciul

Antrenorul boxerului Lucian Bute, Stephane Larouche, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Nottingham, înaintea partidei cu britanicul Carl Froch, că elevul său nu va da vina pe infecţia de la picior în cazul în care va pierde meciul de sâmbătă. „Lucian a avut două răni la degetul mare de la picior. El nu va da vina pe deget dacă nu va câştiga meciul cu Froch. Tot îmi spunea că are dureri mici la el, iar eu i-am spus că nu este sfârşitul lumii până într-o zi când i-a ţâşnit sângele. Aşa că l-am dus la doctor, iar ei i-au spus că şi l-ar putea pierde. A fost o infecţie mare, iar aceasta s-a extins până la gleznă. A făcut tratament zece zile cu antibiotice, iar totul a dispărut, nu mai are nicio infecţie. Acum are picioare perfecte. A trebuit să-l pregătim pe Bute pentru un război”, a spus Larouche, informează boxingscene.com.
La rândul său, Lucian Bute a afirmat că nu se aşteaptă la un meci uşor. „De când am fost aici ultima oară, am petrecut şapte săptămâni în cantonament. Totul a decurs conform programului şi am muncit foarte mult pentru această luptă. Nu va fi o luptă uşoară pentru mine. Am ales această luptă, am ales oraşul adversarului şi am vrut să mă confrunt cu această provocare”, a adăugat Bute în limbile engleză, franceză şi română.
Lucian Bute a suferit o infecţie cauzată de o băşică la picior, care s-a întins până în zona gleznei, astfel că meciul cu britanicul Carl Froch a fost în pericol de amânare.
Bute a fost transportat la 5 mai la un spital din zonă, iar medicii nu s-au arătat sunt prea încrezători că sportivul român ar putea să boxeze conform programului.
Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute va avea loc, sâmbătă, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS