14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Minor de 12 ani, prins după ce a spart 30 de maşini

Craiova: Minor de 12 ani, prins după ce a spart 30 de maşini

Poliţiştii doljeni au prins în acestă după-amiază, la câteva minute după ce spărsese o maşină, un minor de 12 ani, Mădălin C.  Minorul, care este de etnie romă, din Craiova, a mai fost prins în flagrant şi miercuri seara după ce spărsese geamul portierei unui autoturism parcat pe strada Ana Ipătescu din Craiova, din care furase o geantă în care se aflau un telefon mobil, suma de 30 lei şi un portofel cu acte de identitate, documente şi carduri bancare.  Poliţiştii au stabilit atunci că minorul este autorul altor 9 spargeri de autoturisme.
Azi, acesta a fost prins din nou după ce a spart geamul unui Renault Megane parcat pe strada Todor Vladimirescu din Craiova din care a furat o borsetă în care se aflau bani şi mai multe documete ale şoferiţei. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, în total, minorul este autorul a peste 30 de spargeri de autoturisme.
Ca mod de operare, acesta alegea doar autovehiculele în care erau lăsate la vedere bunuri sau valori tentante pentru infractori, spărgea geamul şi dispărea în cel mult 10 secunde după ce fura telefoane mobile, genţi, portofele ori alte bunuri.
Potrivit poliţiştilor doljeni, autorul celor peste 30 de furturi, fiind minor, este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS