29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateForţe proaspete la I.P.J. Dolj

Forţe proaspete la I.P.J. Dolj

Începând cu ziua de azi, unsprezece absolvenţi ai şcolilor de agenţi din Ministerul Administraţiei şi Internelor şi–au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Ei sunt absolvenţi de elită ai acestor instituţii de invăţământ, cu medii de absolvire cuprinse între 9,36 şi 9,05.
Cei unsprezece au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Câmpina (10) şi Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Cluj – Napoca (1) şi au fost repartizaţi la Secţii şi subunitaţi din structura Inspectoratului Dolj, în funcţie de nevoile operative constatate de managementul Inspectoratului.
Absolvenţii au fost întâmpinaţi personal de şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie dr. Constantin Nicolescu, care le-a urat bun venit.
Totodată, uşile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj s-au deschis astăzi şi pentru 133 elevi ai şcolilor de agenţi, dintre care 132 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina şi un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj – Napoca, care şi-au început stagiul de practică care va dura până pe 17 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS