29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta: Listele de miniştri din presă sunt bazate pe supoziţii, vor exista "răsturnări de situaţie"

Ponta: Listele de miniştri din presă sunt bazate pe supoziţii, vor exista „răsturnări de situaţie”

Liderul PSD Victor Ponta a avut o întâlnire la sediul USL cu preşedintele PNL Crin Antonescu şi cu cel al PC, Daniel Constantin, la final Ponta declarând că lista miniştrilor este gata şi că vor exista răsturnări de situaţie întrucât variantele care circulă în presă sunt doar supoziţii, informează NewsIn.
La plecare, Ponta le-a spus jurnaliştilor că nu a fost nicio problemă în alegerea oamenilor. "Am văzut că au fost prin presă probleme. Am avut suportul total al liderilor ACD. Până la urmă, cuvântul final, eu l-am avut", a explicat el.
"Răsturnări de situație în funcție de aparițiile din presă vor fi o mulțime pentru că nu s-au bazat pe nimic altceva decât pe supoziții. Nu există trei nume sigure, există un singur nume sigur, dl Daniel Constantin. Diseară, la ora 21 și 10 minute, o să vi-i prezint pe toți. M-am hotărât asupra întregii structuri a Guvernului și v-o prezint diseară", a susţinut premierul desemnat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS