23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Ponta: Lista miniştrilor va fi făcută publică pe 1 mai

Ponta: Lista miniştrilor va fi făcută publică pe 1 mai

Lista noului Guvern va fi făcută publică pe data de 1 mai, a anunţat, azi, la Braşov, premierul desemnat Victor Ponta, precizând că la Agricultură îl va susţine pe liderul PC Daniel Constantin. Potrivit Mediafax, Victor Ponta a mai spus că speră ca noul guvern să poată fi prezentat Parlamentului în 7 mai.
Victor Ponta a afirmat că portofoliile vor fi împărţite ţinându-se cont de principiul parităţii şi că nu garantează că aceşti minişti vor rămâne în funcţie după luna noiembrie.
Premierul desemnat a mai spus că îşi doreşte ca viitori miniştri să fie oameni cu experienţă în ministerele la care vor fi desemnaţi şi să cunoască foarte bine domeniile respective.
Surse din USL susţin că, în schimbul votării moţiunii de cenzură şi susţinerii viitorului Guvern, liderul deputaţilor minorităţilor, Varujan Pambuccian, ar fi solicitat portofoliul Comunicaţiilor.
Singurul ministru din Cabinetul Ungureanu care şi-ar putea continua mandatul, fiind de altfel şi cel mai longeviv ministru, este Cătălin Predoiu la Justiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS