13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Cele două TIR-uri implicate în accidentul de pe DE 70 au luat foc în urma unor scântei mecanice

Mehedinţi: Cele două TIR-uri implicate în accidentul de pe DE 70 au luat foc în urma unor scântei mecanice

Pompierii mehedinţeni au afirmat că incendiul în urma căruia au ars cele două autotrenuri implicate în accidentul de circulaţie pe DE 70 a izbucnit în urma unor scântei mecanice care au aprins motorina, în urma coliziunii dintre cele două autovehicule, informează NewsIn.
Circulaţia rutieră pe DE 70 a fost blocată ieri timp de patru ore în urma accidentului. Accidentul a avut loc între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, în apropierea localităţii Ghelmegioaia, din judeţul Mehedinţi.
Cele două autotrenuri, unul condus de un şofer bulgar, iar altul de un şofer român, s-au ciocnit frontal, după ce şoferul român a intrat pe contrasens. În urma impactului, cele două vehicule au luat foc şi au ars complet.
În urma accidentului, şoferul român, un bărbat din Craiova, a murit carbonizat, iar cel bulgar a reuşit să sară din cabină şi a fost uşor accidentat. Autotrenul condus de şoferul bulgar era încărcat cu butoaie cu ulei de motor, iar cel condus de şoferul român era gol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS