19.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis - Raluca-Ioana Olaru s-a calificat în turul doi la Tunis

Tenis – Raluca-Ioana Olaru s-a calificat în turul doi la Tunis

Jucătoarea de tenis Raluca-Ioana Olaru, venită din calificări, a acces, luni seară, în turul doi al turneului ITF de la Tunis, dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, informează Mediafax. Olaru a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-1, pe Kristina Kucova (Slovacia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătoarea partidei dintre Lenka Wienerova (Slovacia) şi Sandra Zaniewska (Polonia), cap de serie numărul 5.
Jucătoarea Diana Stomlega  a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Vic (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Stomlega a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 2-6, 6-2, 7-5, de Andrea Lazaro Garcia (Spania), beneficiară a unui wild-card.
Jucătoarea Daiana Negreanu a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Sao Paulo (Brazilia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Negreanu a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-0, de Gabriela Paz (Venezuela), cap de serie numărul 4.
În proba de dublu de la Sao Paulo, perechea Daiana Negreanu/Yasmine Guimaraes (România/Brazilia) a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-2, de cuplul brazilian Gabriela Ce/Carla Forte, cap de serie numărul 4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS