26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn avion de linie pakistanez cu 127 de pasageri la bord s-a prăbuşit în apropiere de Islamabad

Un avion de linie pakistanez cu 127 de pasageri la bord s-a prăbuşit în apropiere de Islamabad

Un avion pakistanez de linie cu 127 de persoane la bord s-a prăbuşit vineri, în apropiere de Islamabad, a anunţat poliţia, relatează Reuters, Associated Press şi AFP, citate de Agerpres.
Avionul Boeing 737, aparţinând companiei private Bhoja, venea de la Karachi şi s-a prăbuşit în condiţii meteo nefavorabile. Aparatul de zbor urma să aterizeze la Islamabad la ora locală 18.40. Echipele de salvare s-au deplasat la locul prăbuşirii, în apropiere de baza aeriană pakistaneză Chaklala. 
Oficiali ai aviaţiei pakistaneze au afirmat că un avion cu 127 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de Islamabad. Ministrul pakistanez al apărării Chaudhry Ahmed Mukhar a precizat că avionul a luat foc şi s-a prăbuşit la câţiva kilometri de aeroportul din Islamabad. 
'Avionul venea de la Karachi şi s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul din Islamabad, înainte de a ateriza. Era un avion de linie privat /…/ Am trimis echipe la faţa locului', a declarat, la rândul său, un responsabil al poliţiei locale, Fazle Akbar. 
În iulie 2010, un Airbus A321 al companiei private locale Airblue s-a prăbuşit în apropiere de Islamabad, cele 152 de persoane aflate la bord pierzându-şi viaţa. Era la acel moment cel mai grav accident din ultimii 18 ani în Pakistan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS