25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Chelsea - FC Barcelona 1-0, în semifinalele Ligii Campionilor

Fotbal – Chelsea – FC Barcelona 1-0, în semifinalele Ligii Campionilor

Chelsea Londra a învins pe FC Barcelona cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe stadionul “Stamford Bridge”, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, informează Agerpres. Singurul gol al partidei a fost reuşit de ivorianul Didier Drogba (45+2), la capătul unui contraatac pornit de la o greşeală a lui Lionel Messi. 

Barca a dominat jocul, atât în prima repriză, cât şi după pauză, dar s-a lovit de o blocadă formidabilă a londonezilor, care au închis toate culoarele spre poarta lui Cech, iar când catalanii au găsit soluţii, atunci s-a opus goalkeeperul ceh. 
Messi nu a făcut un meci prea bun la Londra, dovedindu-se o dată în plus faptul că are o problemă cu Chelsea, în poarta căreia nu a marcat în şapte meciuri. 
Barcelona putea smulge un egal, dar în prelungiri Pedro a trimis mingea în bară, iar Busquets a reluat mult peste.
Chelsea Londra: Cech – Ivanovici, Cahill, Terry, A. Cole – Lampard, Obi Mikel, Raul Meireles – Mata (Kalou '74), Drogba, Ramires (Bosingwa '88). Antrenor: Roberto Di Matteo.

FC Barcelona: Victor Valdes – Dani Alves, Puyol, Mascherano, Adriano – Xavi (Cuenca '87), Busquets, Iniesta – Messi, Alexis Sanchez (Pedro '67), Fabregas (Thiago Alcantara '79). Antrenor: Josep Guardiola.

Meciul a fost arbitrat de germanul Felix Brych, ajutat de asistenţii Mike Pickel şi Mark Borsch, în timp ce Manuel Grafe a fost rezervă. Asistenţi suplimentari au fost Florian Meyer şi Deniz Aytekin.

Partida retur va avea loc la 24 aprilie pe arena “Camp Nou” din Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS