Gorjenii care îşi vor petrece Sărbătoarea Învierii pe patul spitalului vor beneficia de un meniu diversificat. În ziua de Paşte, bolnavii, în funcţie de afecţiune şi de recomandările medicilor curanţi, vor avea la masă friptură de pui cu piure de cartofi, sarmale, ouă roşii şi cozonac, ciorbă de legume. Costurile unui astfel de meniu depăşesc alocaţia zilnică de hrană cu trei lei, însemnând că pentru un bolnav se vor cheltui aproximativ zece lei.
„În Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, sunt 650 de pacienţi şi, din experienţa anilor trecuţi, ne aşteptăm să rămână 450 de persoane în spital, de Paşte. Pentru aceştia, meniul a fost deja stabilit de dietetician şi constă în ciorbă de legume, sarmale, friptură de pui cu piure, ouă roşii şi cozonac. Acest meniu va fi servit atât în prima, cât şi în a doua zi de Paşte“, a declarat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.
Friptură de pui şi sarmale pentru bolnavi
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei