26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎCCJ urmează să se pronunţe azi în cazul cererii de eliberare din arest a lui Mihail Boldea

ÎCCJ urmează să se pronunţe azi în cazul cererii de eliberare din arest a lui Mihail Boldea

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) urmează să se pronunţe miercuri în privinţa cererii de eliberare sub control judiciar formulate de deputatul Mihail Boldea, informează NewsIn.
Mihail Boldea a fost dus ieri-dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde s-a judecat cererea sa de liberare provizorie sub control judiciar, însă, întrucât avocatul său nu ajunsese încă la Bucureşti, deputatul a fost dus la Penitenciarul Rahova. Judecarea cererii acestuia de punere în libertate a început abia după ora 13.00.
Magistraţii ÎCCJ au decis, pe 22 martie, emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Mihail Boldea, iar pe 27 martie instanţa supremă a confirmat mandatul.
Boldea este acuzat de constituirea unui grup organizat prin care ar fi dat mai multe tunuri imobiliare, dar şi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, urmare a faptului că ar fi încercat să dea o ţeapă de un milion de euro unei firme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS