19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Prinşi la volan fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

Dolj: Prinşi la volan fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

Un echipaj de siguranţă publică din cadrul poliţiei municipale Calafat au depistat, noaptea trecută, un tânăr de 21 de ani din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Poliţiştii au constatat că acesta emana miros de alcool dar tânărul a refuzat testarea atât la faţa locului cât şi la spitalul din localitate motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal. 
În localitatea Măceşu de Sus, poliţiştii au depistat în trafic un minor de 16 ani care conducea un autoturism fără să posede permis şi cu o  concentraţie de  0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, agenţii Secţiei de Poliţie Rurală 1 Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare, în Coţofenii din Faţă,  au depistat în trafic o femeie din comună, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie. 
Şi la Segarcea, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere au depistat un bărbat de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS