14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român acuzat de uciderea unui sudanez va fi extrădat mâine în Malta

Un român acuzat de uciderea unui sudanez va fi extrădat mâine în Malta

Un român acuzat de uciderea unui imigrant sudanez va fi extrădat mâine în Malta, a anunţat Times of Malta citat de NewsIn. Publicația citează surse apropiate anchetei, potrivit cărora Antonel Dobre, din București, a fost arestat în România pe baza unui mandat european de arestare emis de Mala.
Dobre și un alt cetățean român sunt implicați în moartea imigrantului sudanez Osama Al-Shzliaoy. Sudanezul în vârstă de 27 a fost găsit într-o baltă de sânge în apropiere de clubul de noapte Clique, din Paceville, la 17 martie. El a murit patru zile mai târziu la spital.
Cei doi români au fost identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere ale clubului. Unul dintre ei a fost arestat în Malta, în timp ce Dobre a reușit să fugă, după ce a primit îngrijiri medicale la spitalul Mater Dei. Românul a fost rănit ușor în urma altercației cu imigrantul sudanez. Antonel Dobre a fost arestat în apartamentul său din București.
Doi ofiţeri de poliţie din cadrul Grupului de Misiune Specială din Malta sunt aşteptaţi să ajungă azi la Bucureşti pentru a-l prelua pe Dobre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS