16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBRAT îşi schimbă numele în Biroul Român de Audit Transmedia

BRAT îşi schimbă numele în Biroul Român de Audit Transmedia

Adunarea Generală a Biroului Român de Audit al Tirajelor a decis, astăzi, schimbarea numelui instituţiei în Biroul Român de Audit Transmedia, pentru a reflecta extinderea activitatilor in mai multe medii si pentru a pastra acronimul, a spus pentru HotNews.ro Arina Ureche, directorul general al BRAT. 
Potrivit acesteia, preşedintele BRAT, Silviu Ispas, a fost reales în funcţie, iar Consiliul Director a fost extins pentru a include doi reprezentanţi ai posturilor de radio şi doi reprezentanţi ai mediului outdoor. Noii membri CD sunt Cătălin Tolontan (Convergent Media), Orlando Nicoara (Mediafax Group), Mihnea Vasiliu (Ringier Romania), Liviu Bujenita (divizia radio a Pro TV), Valeria Iliescu (Kiss FM), Bogdan Vasile (Euromedia) si Stefan Iordache (Starcom MediaVest). Claudiu Serban (Editura Evenimentul şi Capital) nu a mai candidat.
Tot azi a fost votat şi bugetul BRAT pe 2012, descris de Arina Ureche drept "mai mare, pentru că sunt mai multe proiecte cu o perioadă mai lungă faţă de anul trecut, dar în cazul unora bugetul este mai mic". În cazul Studiului Naţional de Audienţă, potrivit Arinei Ureche, "s-a asumat un buget ca anul trecut, dar execuţia lui pe următoarele luni depinde de decizii ce vor fi luate ulterior".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS