30.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Ministerul Mediului alocă peste 2,4 milioane pentru servicii de organizare de târguri şi expoziţii

Ministerul Mediului alocă peste 2,4 milioane pentru servicii de organizare de târguri şi expoziţii

Ministerul Mediului şi Pădurilor alocă de la bugetul de stat 2,44 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de organizare de târguri şi expoziţii, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de trei luni de la data atribuirii, informează NewsIn. Compania care câştigă licitaţia trebuie să ofere, printre altele, aparate audio şi video de înregistrare şi redare, servicii de elaborare de proiecte, altele decât pentru lucrările de construcţie şi servicii de tipărire şi de distribuţie.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 mai 2012, ora 10:00.
"Obiectul procedurii îl constituie achiziţia serviciilor de organizare a celei de-a 11 reuniuni a Conferinţei părţilor contractante la Convenţia asupra zonelor umede de importanţă internaţională, în special ca habitat al păsărilor acvatice", se menţionează într-un anunţ publicat pe site-ul e-licitaţie.ro.
Ofertanţii trebuie să facă dovada că media cifrei de afaceri pentru ultimii trei ani este cel puţin egală cu 4,88 milioane lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS