14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Campania "Hai pe Net!", la Biblioteca Judeţeană

Craiova: Campania „Hai pe Net!”, la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană "Alexandru şi Aristia Aman" din Craiova se alătură în acest an campaniei „Hai pe Net!”, organizând în perioada 27-30 martie cursuri dedicate persoanelor care doresc să acceseze asistaţi serviciile de internet. Proiectul se adresează în special vârstnicilor care doresc să comunice cu familia sau rudele aflate în străinătate sau care vor să obţină diferite informaţii, dar şi tinerilor care au nevoie de  informaţii privind modul de a aplica on line pentru un loc de muncă. De asemenea, cursurile au drept obiectiv iniţierea celor interesaţi în utilizarea serviciilor de internet, acordarea de asistenţă în crearea unui CV pentru aplicaţiile on line, asistenţă în crearea de conturi pentru utilizarea poştei electronice, dar şi asistenţă pentru crearea de conturi pentru folosirea reţelelor sociale. 
Programul "Hai pe net!" se va desfăşura în Sala "Marin Sorescu" – Mediateca şi American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene, în perioada 27 – 30 martie, în intervalul orar 9:00 – 15:00.  
Pentru al doilea an consecutiv, campania se desfăşoară sub patronajul Comisarului European Neelie Kroes, Vice Preşedinte al Comisiei Europene şi responsabil pentru Agenda Digitală, care a dat clicul de start al campaniei de anul acesta pe data de 8 martie la Bruxelles. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS