23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Şase persoane au fost arestate, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi furt

Dolj: Şase persoane au fost arestate, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi furt

Şase persoane au primit mandate de arestare, fiind prinse pe data de 14 martie, de către lucrătorii Poliţiei Calafat – Biroul Investigaţii Criminale,  după ce au furat componente din cupru. La furt au participat şapte persoane: Oprică S., 32 de ani, Sorin S, 25 de ani, Petrică S., 38 de ani, S.I., de 17 ani, Bogdan C, 34 de ani, Dumitru R., 48 de ani şi Costică D., 41 de  ani, toţi din municipiul Calafat.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că aceştia, la data de 4 martie, au sustras componente de cupru şi aluminiu de la punctul de transformare electric al staţiei de irigat SRP 13+45. Totodată, prin comiterea faptei au fost distruse şi două transformatoare electrice, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de aproximativ 100.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, iar în baza probatoriului administrat primii şase învinuiţi au fost prezentaţi instanţei de judecată prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru perioade cuprinse între 20 şi 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS