15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbal (m) - Eliodor Voica: Nu mai suntem în lumea bună a handbalului, dar vrem să revenim acolo

Handbal (m) – Eliodor Voica: Nu mai suntem în lumea bună a handbalului, dar vrem să revenim acolo

Antrenorul echipei naţionale de handbal masculin, Eliodor Voica, a declarat că România face eforturi pentru a reveni în lumea bună, iar un prim pas este disputarea unor meciuri cu adversare puternice, prima dintre acestea fiind reprezentativa Macedoniei. "Vrem şi căutăm adversare puternice, pentru meciuri de pregătire. Trebuie să avem astfel de partide, cu adversare tari, pentru că ne vor ajuta să progresăm. Nu mai suntem în lumea bună a hanbalului, dar facem eforturi şi ne străduim să revenim acolo. Un prim pas este această dublă cu Macedonia, pentru care vom face şi convocările jucătorilor în cursul săptămânii viitoare", a spus Voica, pentru Mediafax.
Naţionala masculină se va reuni în 26 martie, la Izvorani, iar după câteva zile de antrenamente va pleca spre Macedonia, pentru meciurile-test cu echipa clasată pe locul cinci la Campionatele Europene din luna ianuarie. Cele două partide se vor juca în 31 martie şi 1 aprilie, tricolorii având ocazia să se lupte cu golgheterul CE, Kiril Lazarov, autor a 61 de goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS