18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care a deschis focul într-o frizerie din Bucureşti se află în custodia Poliţiei

Bărbatul care a deschis focul într-o frizerie din Bucureşti se află în custodia Poliţiei

Bărbatul care a împuşcat opt oameni într-o frizerie din Bucureşti a fost identificat şi se află în custodia Poliţiei, a declarat pentru Agerpres.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. "Vorbim de comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav. Se efectuează în acest moment cercetarea, vor fi audiate absolut toate persoanele care au cunoştinţă despre acest incident", a spus Diana Sarca, precizând că atacatorul este angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), dar nu este poliţist. Potrivit acesteia, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ). 
Procurorul general Laura Codruţa Kovesi i-a desemnat astăzi pe prim adjunctul procurorului general, Marius Iacob, şi pe procurorul şef Secţie de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PÎCCJ, Valentin Şelaru, să coordoneze cercetările şi să ofere suport de specialitate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti privind incidentul în care au fost împuşcate opt persoane, dintre care două au decedat. 
Reamintim că în această după-amiază mai multe persoane au fost împuşcate într-o frizerie din zona Perla din Capitală. Două persoane au decedat, iar mai multe au ajuns la spitalele Floreasca şi Elias cu plăgi prin produse prin împuşcare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS