24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Pompierii au intervenit la trei incendii în ultimele 24 de ore

Dolj: Pompierii au intervenit la trei incendii în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a fost solicitat să intervină cu echipajele de intervenţie în mai multe zone ale judeţului.
Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Coţofenii din Faţă. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la o anexă gospodărească şi bunurile depozitate în aceasta, cu posibilităţi de propagare la  casa de locuit. Din cauza unui scurtcircuit electric a ars anexa în proporţie de aproximativ 80%.
Tot din cauza unui scurtcircuit electric, noaptea trecută, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit la gospodăria cetăţeanului Emil A. din comuna Perişor, unde a ars o anexa gospodărească din scândura, acoperită cu plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova  a intervenit pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Teasc, sat Secui. Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.Au ars aproximativ 5000 kg paie şi 3000 kg lucernă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS