13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Hoţi de calorifere, prinşi de jandarmi în cartierul Valea Roşie

Craiova: Hoţi de calorifere, prinşi de jandarmi în cartierul Valea Roşie

Un echipaj mobil de jandarmi au surprins în această dimineaţă, în jurul orei 04.00, cinci tineri care sustrăgeau calorifere din scara unui bloc situat pe strada 22 Decembrie 1989 din cartierul Valea Roşie. La vederea jandarmilor, tinerii au fugit fiind prinşi ulterior şi legitimaţi. Aceştia sunt N. Costinel, de 22 ani, din localitatea Câmpeni, P. Claudiu, de 22 ani, din Craiova, C. Marius, de 33 ani, din Podari, G. Marian, de 22 ani, din Drăgoteşti şi P. Claudia, în vârstă de 20 ani, din Mischii.
În urma primelor verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că tinerii în cauză au sustras din scara blocului, prin demontare, 2 calorifere din fontă cu 15 şi respectiv 25 de elemenţi în valoare totală de aproximativ 800 lei cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi. Pentru transportul caloriferelor, tinerii veniseră la faţa locului cu un autoturism, proprietatea unuia dintre ei.
Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi au fost predate împreună cu tinerii poliţiştilor Secţiei 3 Craiova pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS