10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox - Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC în urma bătăii cu David Haye

Box – Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC în urma bătăii cu David Haye

Pugilistul englez Derek Chisora, care s-a bătut cu David Haye la conferinţa de presă ce a urmat meciului pierdut în faţa ucraineanului Vitali Klitschko, a fost suspendat de WBC pe termen nelimitat şi amendat cu 100.000 de dolari, informează Mediafax. Într-un comunicat, WBC a anunţat că Chisora a avut "unul dintre cele mai rele comportamente întâlnite la un boxer profesionist", care precizează că suspendarea nu va fi ridicată până când pugilistul britanic nu va urma cursuri de controlare a furiei. Împotriva lui Haye, WBC nu a luat nicio decizie, pentru că acesta nu este licenţiat, informează The Telegraph.
Dereck Chisora a avut un schimb dur de replici urmat de o încăierare cu David Haye, în timpul conferinţei de presă de la finalul meciului pierdut în faţa ucraineanului Vitali Klitschko, contând pentru centura WBC la categoria grea, ce s-a disputat la 18 februarie la Munchen. Totul a început atunci când Haye, prezent la meciul dintre Chisora şi Klitschko în calitate de reprezentant al presei, i-a tot întrerupt pe cei care dădeau declaraţii, şi anume pe managerul fraţilor Klitschko, Bernd Boente, pe promotorul Frank Warren şi pe pugilistul învins.
Haye şi-a pierdut centura WBA, la 1 iulie, la Hamburg, în meciul cu Vladimir Klitschko contând pentru unificarea centurilor WBA, IBF şi WBO la categoria grea. Haye deţinea centura din noiembrie 2009, când l-a învins pe rusul Nikolai Valuev.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS