16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSecretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor George Costin a fost reţinut

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor George Costin a fost reţinut

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor George Costin a fost reținut, azi, de DNA Pitesti, după aproape două ore de audiere, transmite informează NewsIn.
Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor George Costin a fost audiat, azi, la sediul DNA Pitești, iar în același timp au avut loc percheziții la sediul Asociației Revoluționarilor din Câmpulung Muscel, de unde au fost aduse la DNA mai multe documente. 
George Costin, secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989, a fost ridicat pentru audieri din București și a ajuns la sediul DNA în jurul orei 13.00.
La ieșirea din sediul DNA, George Costin nu a făcut nicio declarație. El a fost scos din sediul DNA cu cătușe la mâini și a fost urcat într-o dubă, pentru a fi dus în arestul IPJ Argeș.
Potrivit președintelui Asociației 21 Decembrie din Argeș, Oliver Ioniță, secretarul de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 ar fi acuzat de luare de mită, în urma unui flagrant care i s-ar fi organizat în urmă cu un an.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS