13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDOLJ: FETIŢĂ BĂTUTĂ CU PICIOARELE DE UN JANDARM

DOLJ: FETIŢĂ BĂTUTĂ CU PICIOARELE DE UN JANDARM

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin 112, astăzi, în jurul orei 15.30, despre faptul că la intersecţia străzii Maria Tănase cu bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova un şofer a agresat o fată care spăla parbrizele maşinilor. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au stabilit că agresorul este Florin Ionescu, de 39 de ani, subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj. Acesta, aflându-se în timpul liber, ar fi bătut-o pe Elisabeta A., de 11 ani, din Craiova.

Minora s-a oferit să spele parbrizul maşinii în care se afla subofiţerul, iar apoi, pentru că nu a primit nici un ban, fata a lovit maşina cu palma şi a fugit. Subofiţerul a coborât din maşină, a alergat după minoră, a prins-o şi a bătut-o, lovind-o inclusiv cu picioarele.

Jandarmul s-a întors apoi la maşină şi a încercat să plece de la locul faptei, însă a fost blocat de Nicolae Macrean, de 44 de ani, din Craiova, care văzuse întreaga scenă. În momentul în care Macrean şi alţi doi trecători l-au luat la întrebări, jandarmul a spus că este poliţist.

Fetiţa a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar jandarmul şi martorii au fost conduşi pentru audieri la Secţia 1 Poliţie Craiova.

Nicolae Macrean a declarat pentru Gazeta de Sud că jandarmul a pus-o la pământ pe fetiţa de 11 ani şi a lovit-o în mod repetat cu picioarele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS