17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Seminar pe tema burselor universitare în România prin sprijin european pentru doctoranzi

Craiova: Seminar pe tema burselor universitare în România prin sprijin european pentru doctoranzi

Universitatea din Craiova, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara, a organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, un seminar în cadrul proiectului strategic "Burse Universitare în România prin Sprijin European pentru Doctoranzi", proiect finanţat prin Fondul Social European, câştigat în cadrul Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară nr. 1 "Educaţie şi formare profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere", Domeniul major de intervenţie 1.5. "Programe doctorale şi post-doctorale în sprijinul cercetării". Seminarul s-a desfăşurat în cadrul  Activităţii 10: Organizarea de workshop-uri comune la nivelul fiecărui partener destinate prezentării rezultatelor activităţii de cercetare ştiinţifică efectuată de doctoranzii care formează grupul ţintă.
Seminarul comun al Universităţii din Craiova în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara, intitulat "Cercetări doctorale în România prin sprijin european", a adus laolaltă 49 de doctoranzi din cadrul Proiectului „Burse Universitare în România prin Sprijin European pentru Doctoranzi” care au diseminat într-o primă etapă stagiul cercetării doctorale desfăşurate în cadrul proiectului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS