13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAproximativ 130.000 de persoane s-au adunat la manifestaţia de la Moscova, în sprijinul lui Putin

Aproximativ 130.000 de persoane s-au adunat la manifestaţia de la Moscova, în sprijinul lui Putin

Aproximativ 130.000 de persoane participă la această oră, pe un stadion din Moscova şi în apropierea acestuia, la un miting în sprijinul premierului rus Vladimir Putin, considerat favorit în alegerile prezidenţiale de la 4 martie, informează Mediafax.
La miting, Putin a recurs mult la vocabularul militar în alocuţiunea sa, dând asigurări că susţinătorii săi sunt în prezent "apărătorii patriei" a cărei "mare istorie a fost scrisă cu sudoare şi sânge". "Bătălia pentru Rusia continuă, victoria va fi a noastră", a precizat el.
"Astăzi, noi suntem apărătorii patriei", a afirmat el în faţa mulţimii de la stadionul Lujniki. "Nu vom lăsa pe nimeni să se amestece în afacerile noastre interne", a adăugat Putin.
Această manifestaţie, cu zece zile înainte de prezidenţiale, este considerată un răspuns la vastele mitinguri ale opoziţiei care se desfăşoară în mod regulat la Moscova începând din decembrie, de la alegerile legislative controversate câştigate de partidul aflat la putere, Rusia Unită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS