13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUngureanu: Întâlnirea cu reprezentanţii FMI şi CE se va axa pe situaţia internaţională şi din ţară

Ungureanu: Întâlnirea cu reprezentanţii FMI şi CE se va axa pe situaţia internaţională şi din ţară

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat astăzi că întâlnirea cu reprezentanţii FMI şi CE se va axa pe situaţia internaţională şi cea a României, dar în acelaşi timp se vor trece în revistă rezultatele înregistrate în punerea în aplicare a angajamentelor din scrisoarea de intenţie.
"Va fi o întâlnire normală, naturală, nu discutăm scrisoarea de intenţie, ne vom axa în principal pe situaţia internaţională şi pe ceea ce astăzi avem în ţară. Evident, vom face o trecere în revistă a rezultatelor pe care, până în momentul de faţă, le-am înregistrat în punerea în aplicare a punctelor cunoscute în scrisoarea de intenţie", a precizat Ungureanu, citat de NewsIn.
Acesta a adăugat că este o întâlnire cu dublu sens. 
"În primul rând, este un semnal de continuitate în ceea ce priveşte respectarea angajamentelor internaţionale pe care guvernul precedent le-a asumat şi pe care ni le asumăm la rândul nostru, aşa cum meţionează şi programul de guvernare al acestui cabinet. În al doilea rând, este o întâlnire de acomodare cu noii miniştri care sunt implicaţi în acoperirea angajamentelor externe", a mai spus Ungureanu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS