12.1 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Dolj: Activităţi de prevenire ale poliţiştilor rutieri

Dolj: Activităţi de prevenire ale poliţiştilor rutieri

În acest sfârşit de săptămână poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de  neacordarea  de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea  străzii , depăşirile neregulamentare şi nerespectarea regimului de viteză. La acţiune au participat poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Biroul Rutier Craiova şi agenţi ai Poliţiei Locale, aceasta desfăşurându-se în municipiul Craiova, dar şi pe drumurile naţionale şi europene din judeţ.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 148 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni  în sumă totală de 29.600 lei. Astfel, au fost aplicate 29 sancţiuni pentru viteză neregulamentară, 51 pentru neportul centurii, 33 sancţiuni pentru folosirea telefonului, iar alte 5 pentru depăşiri neregulamentare şi 31 sancţiuni pentru neacordarea de prioritate pietonilor. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 37 permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

ȘTIRI GdS

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

Atacatorii din Rovine, la judecată

Atacatorii din Rovine, la judecată.
00:00:59

Scandalul hranei de la SJU Craiova: Firmele „se mănâncă”...

Conflictul privitor la contractarea serviciului de hrană de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova continuă. După mai multe atacuri lansate...

Laptele, singurul aliment complet

Bem lapte din prima şi până în ultima zi a vieţii noastre şi bine facem. Laptele este singurul aliment complet.

Tehnici de înmulţire a plantelor

Există mai multe tehnici de înmulţire a plantelor, iar unele plante se pot înmulţi prin mai multe metode. Plantele...

Dudele au efect antioxidant pentru organism

Este sezonul dudelor, aşa că nu ignoraţi aceste fructe. Beneficiile lor sunt uimitoare. Fructe aparent banale, care cresc în copacii de la...