9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox - Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Box – Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea, învingându-l pe britanicul Derek Chisora la puncte, după un meci de 12 reprize, sâmbătă seară, la Munchen, informează Mediafax. Cei trei arbitri-judecători l-au considerat câştigător pe Klitschko în unanimitate: 118-110, 118-110, 119-111. "Singurul lucru care m-a învins în seara asta este experienţa", a declarat Chisora la finalul meciului, cerând o revanşă. "Din punct de vedere sportiv, el a reuşit un rezultat frumos, dar ca om nu îl respect", a afirmat şi Vitali Klitschko, făcând referire la comportamentul britanicului.
După ce la cântarul oficial l-a pălmuit pe Vitali Klitschko, Chisora a scuipat apă în faţa fratelui adversarului său, Vladimir, iar apoi i-a provocat verbal pe cei doi fraţi, după verdictul arbitrilor-judecători.
Vitali Klitschko, în vârstă de 40 de ani, a obţinut a 44-a victorie din carieră (40 înainte de limită), palmaresul său incluzând şi două înfrângeri.
Chisora (28 de ani), a înregistrat a treia sa înfrângere. El a mai obţinut de-a lungul carierei 15 victorii, dintre care nouă înainte de limită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS