14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Ministrul transporturilor a solicitat CE să evalueze posibilitatea finanţării utilajelor de deszăpezire din fonduri UE

Ministrul transporturilor a solicitat CE să evalueze posibilitatea finanţării utilajelor de deszăpezire din fonduri UE

Ministrul transporturilor, Alexandru Nazare, a declarat astăzi, la Bruxelles, că a solicitat Comisiei Europene (CE) să evalueze posibilitatea finanţării utilajelor de deszăpezire din fonduri europene, informează NewsIn.
"Am adus în discuție și o temă care este acum la București, în țară, de foarte mare actualitate, respectiv finanțarea materialelor utilajelor pentru deszăpezire la calea ferată și la Compania de Drumuri. În acest sens, am formulat o solicitare către comisar (Johannes Hahn, comisarul pentru dezvoltare regională – n.r.) și către DG Reggio pentru a evalua posibilitatea finanțării acestor utilaje din fonduri europene, lucru de care am avea mare nevoie, atât pentru Compania de Drumuri, cât și pentru CFR. Comisarul mi-a promis că în cel mai scurt timp va evalua această posibilitate, de a a considera eligibile cheltuielile pentru acest tip de utilaje", a precizat Nazare într-o discuţie, la Bruxelles, cu ziariştii români.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS