19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUngureanu a cerut ca programul legislativ al Guvernului să fie aplicat “fără tăgadă şi fără răgaz”

Ungureanu a cerut ca programul legislativ al Guvernului să fie aplicat “fără tăgadă şi fără răgaz”

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu le-a spus, astăzi, secretarilor de stat care se ocupă de relaţia cu Parlamentul că îşi dă seama “cât de hăituiţi" pot fi, dar le-a solicitat ca programul legislativ al Guvernului să fie pus în aplicare “fără tăgadă şi fără răgaz”, informează NewsIn.
„Ştiu şi îmi dau seama cât de hăituiţi puteţi să fiţi, cum toată lumea speră să puteţi face minuni de câte ori ajungeţi la Parlament. Ştiu că sunteţi, de multe ori, puşi în dificultate când trebuie să expuneţi argumentele Executivului pentru adoptarea unui act normativ, de un fel sau de altul. Îmi dau seama totodată că toată această muncă se bazează nu doar pe fidelitate instituţională, cât pe foarte mult entuziasm, atât cât poate fi astăzi, în vremuri mai dificile, entuziasmul”, le-a spus premierul Ungureanu secretarilor de stat prezenţi la Palatul Victoria.
El i-a asigurat că „nu există ministru în acest Cabinet care să nu fie interesat de raporturile cu agenţiile pe care le are în subordine”. 
Ungureanu a participat azi la o şedinţă organizată de Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul având ca temă desfăşurarea activităţilor din cadrul relaţiilor dintre Guvern şi Parlament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS