30.1 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOpt localităţi din Oltenia nu au energie electrică

Opt localităţi din Oltenia nu au energie electrică

La această oră sunt înregistrate 8 localităţi parţial afectate de lipsa alimentării cu energie electrică, la nivelul regiunii Oltenia după cum urmează: Gorj – o localitate (în zona Cerna Sat), Dolj – 7 localităţi (în zona Afumaţi, Cioroiaşu, Târnava, Mârza, Perişor, Siliştea Crucii, Mărăcine).
În ceea ce priveşte instalaţiile de distribuţie a energiei electrice erau afectate o linie electrică aerienă de medie tensiune total şi 3 linii aeriene de medie tensiune parţial.
Turele operative depun eforturi considerabile pentru a realimenta toţi consumatorii afectaţi de lipsa energiei electrice în timp util. Se efectuează manevre de remediere a avariilor şi deranjamentelor colective înregistrate, însă durata manevrelor de remediere este prelungită ca urmare a blocării accesului în zonele cu instalaţii electrice mai ales acolo unde drumurile sunt insuficient curăţate sau instalaţiile sunt amplasate pe terenuri accidentate.
Toţi consumatorii CEZ au la dispoziţie numărul unic 0251 929 – Info Linia CEZ, apelabil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la tarif normal în reţeaua Romtelecom pentru a semnala orice tip de întrerupere accidentală în alimentarea cu energie electrică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS