15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞase localităţi parţial afectate de lipsa energiei electrice în Oltenia

Şase localităţi parţial afectate de lipsa energiei electrice în Oltenia

La nivelul regiunii Oltenia, în momentul de faţă, sunt înregistrate 6 localităţi parţial afectate de lipsa alimentării cu energie electrică după cum urmează: Olt – o localitate (în zona Găvăneşti), Dolj – 5 localităţi (în zona Robăneştii de Jos, Daneţi, Teslui, Drăgoteşti, Robăneştii de Sus).
In ceea ce priveste instalatiile de distributie a energiei electrice, mai sunt afectate 3 linii electrice aeriene de medie tensiune total si 5 linii aeriene de medie tensiune partial.
Echipele CEZ Distribuţie se află pe teren pentru a izola şi remedia avariile şi deranjamentele colective înregistrate astfel încât toţi consumatorii afectaţi de lipsa energiei electrice să fie realimentaţi la parametri corespunzători. Durata manevrelor de remediere este însă prelungită ca urmare a blocării accesului în zonele cu instalaţii electrice mai ales acolo unde drumurile nu au fost curăţate sau sunt insuficient curăţate.
Precizăm că există zone în care arterele de circulaţie sunt încă inaccesibile, iar în cazul apariţiei unor avarii şi deranjamente, intervenţia la reţele ar fi imposibilă.
Toţi consumatorii CEZ au la dispoziţie numarul unic 0251 929 – Info Linia CEZ, apelabil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la tarif normal în reţeaua Romtelecom pentru a semnala orice tip de întrerupere accidentală în alimentarea cu energie electrică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS