9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraficul rutier pe DN1 şi DN1A, reluat

Traficul rutier pe DN1 şi DN1A, reluat

Traficul rutier pe DN 1 şi DN 1A a fost reluat, marţi dimineaţa, în condiţii de iarnă, la ieşirea din Capitală către judeţele Prahova şi Dâmboviţa, însă alte zeci de drumuri naţionale din mai multe judeţe ale ţării, precum şi Autostrada A2 continuă să rămână blocate, conform Centrului Infotrafic.
Şoseaua de centură a municipiului Bucureşti este blocată pe două tronsoane – între DN5 şi Măgurele şi între DN2 şi DN3, iar în judeţul Braşov, circulaţia auto este oprită pe DN11, întrucât drumul este înzăpezit în judeţul Covasna.
De asemenea, toate drumurile naţionale din judeţele Vrancea (11 artere), Ialomiţa (8 artere), Galaţi (7 artere), Călăraşi (7 artere) şi Brăila (5 artere) sunt închise, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. În judeţul Buzău, nu se circulă pe niciun drum naţional, cu excepţia DN10 Buzău – Braşov, pe care este permis accesul autovehiculelor cu masa mai mică de 3,5 tone.
În judeţul Vaslui, nu se circulă pe DN2F Vaslui – Dragomireşti, DN11A Bârlad – Iveşti, DN15D Negreşti – limita cu judeţul Neamţ, DN24A Huşi – Murgeni, DN26 Murgeni – limita cu judeţul Galaţi, iar în judeţul Bacău circulaţia este întreruptă pe DN2F Bacău – Vaslui şi DN11A Adjud – Podu Turcului – Oneşti.
În judeţul Ilfov, traficul rutier este blocat pe DN2 Bucureşti – Urziceni, DN3 Bucureşti – Călăraşi, DN4 Bucureşti – Olteniţa, în timp ce în judeţul Giurgiu nu se poate circula pe DN5B Giurgiu – Ghimpaţi,  DN5  Bucureşti – Giurgiu şi DN61 Ghimpaţi – Leţca Nouă.
În judeţul Covasna, sunt blocate DN2D Ojdula – Tulnici, DN11 Reci – Târgu Secuiesc, DN13E intersecţie DN11 – Covasna, iar pe DN10 Buzău – Întorsura – Buzăului traficul este restricţionat pentru maşinile cu masa mai mare de 3,5 tone.
În plus, în judeţul Argeş nu se circulă pe DN7C Căpăţâneni – Piscu Negru, în judeţul Botoşani pe DN24C Rădăuţi Prut – Manoleasa – Santa Mare, în judeţul Iaşi pe DN24C Vânători – Tabăra, în judeţul Neamţ – DN15D Piatra Neamţ – Roman – limita cu judeţul Vaslui, iar în judeţul Prahova  nu se permite accesul vehiculelor pe DN1B, DN1D, iar pe DN 71 şi DN 72 se circulă cu restricţie pentru maşinile cu masa mai mare de 7,5 tone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS