Acasă Actualitate Unii parlamentari PDL i-au sugerat lui Boc să ia în calcul demisia...

Unii parlamentari PDL i-au sugerat lui Boc să ia în calcul demisia de la Guvern

-

Unii parlamentari ai Partidului Democrat Liberal (PDL) i-au sugerat astăzi premierului Emil Boc să ia în calcul demisia de la conducerea Executivului, printre aceştia numărându-se şi preşedintele Senatului, Vasile Blaga, informează Mediafax.ro. Emil Boc s-a întâlnit cu parlamentarii PDL, scopul declarat al şedinţei fiind discutarea priorităţilor legislative pentru sesiunea care începe mâine. Potrivit gandul.info, premierul a fost încolţit de colegii de partid care, nemulţumiţi de evoluţiile din ultima perioadă, i-au sugerat că ar fi bine să ia în calcul plecarea de la Palatul Victoria. În linia de forţă s-ar fi aflat chiar preşedintele Senatului, Vasile Blaga, care i-a spus lui Boc că este nevoie de "o mişcare mai amplă" în Guvern, o simplă remaniere nefiind suficientă. Blaga a fost susţinut şi de deputatul PDL Cezar Preda care, la rândul său, i-a sugerat lui Boc că ar fi mai bine să plece.
Dincolo de nemulţumirea faţă de deficitul de imagine pe care Boc îl atrage asupra partidului, parlamentarii PDL i-au cerut socoteală premierului şi pentru faptul că nu le dă bani suficienţi pentru colegii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spania, din nou campioană europeană la handbal

Naționala masculină de handbal a Spaniei a rușit să-și apere titlul de campioană europeană la handbal masculin. Ibericii au învins reprezentativa...