19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTVR a decis din nou încetarea contractului Rodicăi Culcer

TVR a decis din nou încetarea contractului Rodicăi Culcer

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a decis din nou astăzi încetarea contractului pe care Rodica Culcer îl are ca director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport, informează HotNews.ro. Preşedintele-director general, Alexandru Lăzescu, trebuie să decidă dacă pune sau nu în aplicare aceasta hotărâre, în condiţiile în care departamentul juridic al TVR a apreciat că o decizie similară, luată acum două săptâmâni în CA nu este "susţinută de cadrul legislativ actual". 
Rodica Culcer a afirmat pentru HotNews.ro că este vorba despre o "execuţie publică" şi că încetarea contractului a fost votată de opt dintre cei 12 membri ai Consiliului de Administraţie. "Este vorba despre reprezentanţii PSD, PNL, UDMR, ai minorităţilor şi ai angajaţilor în CA", a declarat Culcer. "Mingea este acum la domnul Lăzescu, el decide dacă pune în aplicare sau nu o decizie ilegală. În funcţie de ce va decide el, voi vedea cum procedez în continuare" în faţa acestei "executii publice", a spus ea.
CA a decis ca încetarea contractului să fie aplicată începând de astăzi şi că trebuie numit un director intermar şi organizat un nou concurs de ocupare a postului de şef al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS