16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMS: 230 persoane fără adăpost transportate de SMURD şi Ambulanţă în spitale sau centre speciale

MS: 230 persoane fără adăpost transportate de SMURD şi Ambulanţă în spitale sau centre speciale

Serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat, în ultimele 24 de ore, 230 de persoane fără adăpost în unităţile medicale sau în locurile special amenajate pentru această perioadă cu temperaturi scăzute, potrivit Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii (MS). Conform unui comunicat remis duminică Agerpres, dintre cele 230 de persoane transportate 103 au avut nevoie de îngrijiri medicale în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţă. De altfel, 43 persoane se mai află internate şi primesc asistenţă medicală, se precizează în comunicatul MS. A fost înregistrat şi un deces, un bărbat fiind găsit în această dimineaţă într-o locuinţă improvizată din Botoşani. 
De la avertizarea ''cod galben de ger'' emisă de meteorologi şi până în prezent, la nivel naţional s-au înregistrat două decese din cauza hitopermiei severe, se afirmă în comunicatul MS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS