20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTarom: Nu mai sunt preconizate alte anulări în operarea curselor azi după-amiază şi seara

Tarom: Nu mai sunt preconizate alte anulări în operarea curselor azi după-amiază şi seara

Compania Tarom a anunţat că nu mai sunt preconizate alte anulări în operarea curselor sale în cursul după-amiezii şi serii, iar media întârzierilor înregistrate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile este de 60 până la 120 de minute.
”Pentru această după-amiază şi seară nu mai sunt preconizate alte anulări în operarea curselor sale. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, media întârzierilor este de 60 până la 120 de minute. Vă aducem la cunoştintă că situaţia operării zborurilor poate suferi modificări, motiv pentru care pasagerii sunt rugaţi să se prezinte la ghişeele de check-in din aeroport conform orelor de plan stabilite iniţial”, se precizează într-un anunț al companiei aeriene, citat de NewsIn.
Pasagerilor curselor care înregistrează întârzieri şi anulări vor beneficia de asistență din partea companiei pe durata așteptării lor în aeroport, iar cei ale căror curse au fost anulate vor fi reprogramați pentru următoarele zboruri sau vor putea opta pentru rambursarea contravalorii biletelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS