13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Aglomeraţie la PTF Calafat şi Bechet, după ce accesul TIR-urilor în Bulgaria a fost restricţionat

Dolj: Aglomeraţie la PTF Calafat şi Bechet, după ce accesul TIR-urilor în Bulgaria a fost restricţionat

Centrul Comun de Contact Româno-Bulgar de la Giurgiu a anunţat în această seară că Direcţia Generală a Poliţiei de Frontieră din Bulgaria a emis un ordin privind restricţionarea autocamionelor de marfă pe sensul de intrare în Bulgaria. Măsura a fost luată astăzi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile existente şi pe teritoriul Bulgariei, unde a fost instituit Cod roşu din cauza ninsorilor abundente. În aceste condiţii, până la reluarea traficului, toate autocamioanele care ajung la Punctele de Trecere a Frontierei (PTF) de la graniţa cu Bulgaria, din judeţele Constanţa, Giurgiu şi Dolj, sunt dirijate în parcările adiacente. 

În acest moment, în PTF Calafat şi PTF Bechet din judeţul Dolj sunt deja formate cozi de TIR-uri. Poliţiştii doljeni s-au deplasat la punctele de trecere a frontierei şi indică şoferilor autocamioanelor rute ocolitoare, precum şi locuri pentru parcare, cazare şi aprovizionare. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS