22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDefecţiuni la reţelele electrice din 191 de localităţi din Oltenia

Defecţiuni la reţelele electrice din 191 de localităţi din Oltenia

CEZ România a anunţat în această dimineaţă că ninsorile abundente căzute în ultimele ore în Oltenia au afectat reţelele electrice de distribuţie în 191 de localităţi din regiunea Olteniei. În această dimineaţă, la ora 8.00, în judeţul Dolj erau afectate reţelele din 50 de localităţi (în zona Breasta, Gherceşti, Segarcea, Poiana Mare, Pieleşti, Robăneşti, Giurgiţa, Greceşti, Tatomireşti, Răcarii de sus şi Răcarii de jos). În judeţul Gorj erau afectate trei localităţi (în zona Cruşeţ, Borăscu, Cerna sat), în judeţul Olt au fost raportate defecţiuni în 24 de localităţi (în zona Vulpeni, Găvăneşti, Radomireşti, Baldovineşti), în Mehedinţi erau afectate reţelele de distribuţie din opt localităţi (în zona Negoieşti, Fratoştiţa, Secu), în timp ce în Vâlcea prezentau defecţiuni reţelele din trei localităţi (în zona Topana, Movileni, Ungureni, Brebeni, Voineasa, Izbiceni, Coteana, Ianca). În judeţul Argeş sunt afectate 45 de localităţi, iar în Teleorman sunt defecţiuni la reţeaua electrică din 58 de localităţi
La aceeaşi oră, erau afectate şase linii de înaltă tensiune, 35 de linii electrice aeriene de medie tensiune erau afectate total şi 61 de linii electrice aeriene de medie tensiune erau afectate parţial.
Echipele CEZ Distribuţie au fost suplimentate şi se află în continuare în teren, efectuând manevre pentru remedierea tuturor defectelor identificate.
Pentru operativitatea înregistrării deranjamentelor, Info Linia CEZ a suplimentat numărul de operatori care preiau solicitările şi se lucrează şi cu un prestator extern. Compania CEZ a reamintit că toţi consumatorii au la dispoziţie numărul unic 0251 929 – Info Linia CEZ (apelabil non-stop, la tarif normal în reţeaua Romtelecom) pentru a semnala orice tip de întrerupere accidentală în alimentarea cu energie electrică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS